Tuesday, March 10, 2009

dried petrol

minyak abes! haha tue la maksud title tue. haha yesterday's morning im from shah alam wanted to go to kapar for ceramah amali kereta. pepagi la kua kan naik moto merempit. ntah meter minyak moto tue rosak ke atau mata aku yg rosak ke taktaula. nampak minyak cm banyak. so bwk je la kan moto. pastue dah nak sampai kat kapar tue that fucking petrol tue la! abes plak tetiba. tgh rilex jea menunggang tetiba enjin mati pastue try start balik tak boleh. grr sure la minyak kong da nie. so im wit my thick face (haha) tahan ade sorg india tua...


nashrul: uncle! boleh tolong saya tak? minyak saya habis tolong beli boleh?

uncle india: kasi duit dulu baru cerita
nashrul: (siot keling niee) hmm nah beli rm3. ni botol sekali.
uncle india: tunggu sikijap aa
nashrul: okayy

(selepas seploh minit)

uncle india: (muke cam baru lepas mati bini) nah ambik
nashrul: okay thanx uncle. ni amek la rm5 pegi isi minyak
uncle india: tapatapa (trus blah)

my heart whispering "yah bagoss" haha!

lepas settle tue nak berak pulak! alamak ni bebudak takleh baca ni. haha so i balik pegi melepas jap haha. pastue baru pegi cramah tue. siot 10.30am baru start. kalo tau start lmbt kasi abes tahi tue dulu keluar. haha!

4 comments:

  1. kasi duit dulu baru cerita! ahhaa siot je prenggan last tu! hhaha

    ReplyDelete
  2. tu r.. tu pasal hari ni kena gelak kaw2 muye
    haha

    ReplyDelete